Kosten boomstronk verwijderen in Apeldoorn en omgeving

Vaste prijs, geen verassingen achteraf

De prijzen die wij rekenen voor het wegfrezen van boomstronken in Apeldoorn is altijd een vaste prijs. Inclusief btw. Geen onaangename verassingen achteraf. Geen voorrijkosten en andere bijkomende kosten in Apeldoorn . Geen kleine lettertjes. Helder en transparant. Zo blijft het leuk.

De prijs wordt bepaald door het oppervlak dat gefreesd moet worden (freesgebied)

Korting bij meerdere stronken

Als we meerdere stronken tegelijk kunnen verwijderen, dan krijgt u korting, want dat scheelt in de vaste kosten, reistijd en machinevervoer.

Na het wegfrezen van een boomstronk blijft er losgewoelde aarde vermengd met houtsnippers achter. Dit is een uitstekende bodembedekking en na enige tijd een voedzaam compost voor uw tuin.

De gemiddelde prijs voor het wegfrezen van één normale stronk met een diameter van 25 tot 75cm in één tuin in Apeldoorn en omgeving is tussen de 100,- en 250,- euro inclusief btw. afhankelijk van de totale freesdiameter, het freesgebied. Het freesgebied wordt bepaald door dikke wortels aan de oppervlakte. Hoever de van de stronk af gaan. Het wegfrezen van een klein boomstronkje (10cm diameter) kost vanaf 25,- bij het wegfrezen van meerdere stronken in één tuin. Bijzonder grote stronken of stronken in een moeilijk bereikbare plaats kunnen duurder zijn. Voor een gratis, vrijblijvende kostenopgave, klik op onderstaande

Bespaartips

Het "freesklaar" maken van de boomstronk kan kosten besparen.
Zoals het weghalen stenen, grind of bestrating dicht bij de boomstronk, het dicht bij de grond afzagen van de boomstam etc.

Zorg ervoor dat de stronk:

  • is afgezaagd zo dicht mogelijk bij de grond.
  • rondom vrij is van bestrating, grind, stenen, klimop of andere begroeiing, metaal en andere voorwerpen (vooral het verwijderen van zware bestrating en met name het netjes terugplaatsen ervan behoort niet tot onze standaard werkzaamheden.
  • vrije ruimte rondom heeft. Er moet ongeveer 50 cm aarde om de hele stronk zijn.
  • niet tegen een hek of schutting staat. Indien mogelijk het hek of schutting tijdelijk verwijderen.
  • op een vlakke ondergrond staat, dus niet op een heuvel. Haal de hogere aarde rondom een stronk zoveel mogelijk weg zodat het vlak is om de stronk.
  • niet in een border of verhoging staat. Haal de aarde om de stronk weg tot aan het niveau van de rest van de tuin.
  • niet is uitgegraven. Demp een “gracht” om de stronk. Er moet aarde zijn tot aan de stronk. Anders zakken de wielen van onze stronkenfrees erin.

Indien u dit zelf niet kunt, dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren voor een vaste prijs die vooraf (of ter plekke) wordt besproken en afgesproken.