Je bekijkt nu Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen

Een behoorlijke stronk van een Japanse notenboom (Ginkgo biloba) heb ik snel verwijderd. De eigenaar had al enorm gewerkt om de stam vrij te graven en de grote wortels door te zagen met een beugelzaag. Helaas, de stronk had geen zin om weg te gaan en stond nog steeds muurvast. Maar toen kwamen wij eraan….! Deze stronk was dus snel weg.

Smalle toegang

Smalle steeg, smalle deur schuurtje in, smalle deur van schuurtje naar tuin. Maar gelukkig is onze boomstronkfrees slechts 76cm breed, en pastte alles goed, nou ja….net 🙂

Geul dichten

Wel moesten we eerst de aarde om de stronk weer terug scheppen om de wielen van de boomstronkfrees houvast te geven.

Terwijl de buren nieuwsgierig toekeken gingen wij aan de slag met de stronkenfreesmachine. Het was even lawaai, maar dan heb je ook wat, of liever gezegd, juist niet, want de stronk was binnen de kortste keren weggewerkt. De opdrachtgever was enorm aardig en de aangeboden perensap was heerlijk! Het geeft ons veel voldoening om onze opdrachtgevers blij te maken met het werk dat wij doen. Het grondig en snel verwijderen van één of meerdere boomstronken. Deze mensen wilden er een bloemenperk op maken, en dat gaat heel goed lukken.